ROBIN DE RAAFF

06-09-2001  11.48

Ik word al maanden, zo niet jaren geplaagd door de enorme renovatiedrift van de stad Amsterdam, en die drift moet zich altijd concentreren voor mijn deur en op tijden die erg, erg vroeg zijn. Dus precies in mijn werktijd!!!!!

De laatste weken zijn ze hier recht tegenover mij (hiervoor was dat meerdere malen schuin tegenover mij) vanaf ± 7:30 's ochtends gigantisch aan het drilboren. En dan staat er ook uren achter elkaar een agregaat enorm lawaai te maken. Als ze dat ding uit zetten, waarschijnlijk voor hun pauze, dan lijkt het wel of den hemel is neergedaald op aard. En dit soort geluiden op dit soort tijden is dus al enige tijd bezig. En de hele dag, hoewel op het moment niet, Skyradio of zoiets dergelijks om hun werk te ondersteunen, en in iedergeval niet om mijn werk te ondersteunen.

Oooooooooooohhhhhhhhhh, ze zetten dus net die agregaat uit, om precies 10:45, waarschijnlijk gaat'ie weer aan als het 11:00 is. Het is bijna een orgasme, of misschien lijkt het meer op dat moment dat je eindelijk kunt plassen na het veel te lang hebben moeten ophouden, kortom, hemels.